42 deltakere på årets 3. renn..

Vinterens 3.klubbrenn på Løkken

Årets tredje, og sesongens nest siste klubbrenn i regi av Løkken IF fant sted den 5. Mars.

42 unger deltok denne gang.

Deltakere:

Under 7 år:

Sander Romundstad Bergeng, Andreas Garberg, Tilde Sofie Nilsen, Ida Wexelsen, Emil Garberg, Even Knutsen Huseby, Lilly Myklegaard, Aleksander Myklegaard, Hanna Emilie Muan Lund, Ruth Linnea Muan Lund, Frida Aamot Holm, Sander Aamot Holm, Andreas Nybro, Thea Grytbakk, Daniel Grytbakk og Johan Muan Haugen.

7 år:

Andreas Hoel Storetvedt, Aron Matias Nilsen, Erik Skjeggerød, Emma Knutsen Huseby og Martin Nybro.

8 år:

Ole Johannes Sæther, Jonas Hegle, Marcus Rindal Bye, Even Wexelsen og Vetle Elvegård.

9 år:

Andrea Hilstad, Eirik Brandås, Robin Sneeggen, August Ree, Marius Garberg, Frank Trøen, Gustav Muan Haugen og Emma Størset.

10 år:

Ole Jakob Opøien og Maren Monsø.

12 år:

Ragnhild Smedplass, Kate Marita Hoff, Terje Brandås, Thomas Selbæk Haugen, Julie Sneeggen og Marte Opøien.