Klubbavisa - artig historie fra 1971-1982

KlubbavisaI en periode på 70-80-tallet ga Løkken IF ut Klubbavisa med 4 nummer i året. Her samlet redaksjonen det meste av det som skjedde i regi idrettsforeninga og nå har vi plassert mange av numrene her på hjemmesiden.

Ansvarlig for redaksjonen i løpet av denne perioden var:

1976 - OL-gullPetter Aamo, Erling Sæther, Arthur Høiby, Bjørn Angvik, Odd Mjøen, Per Nordstrøm, Georg Storholt, Per Svinsås, Per Hegvold, Martin Løland, Per Reklev, Leiv Birger Rædergård, Gunnar Fossflaten, Arna Nordstrøm, Hans John Solem, Dag Svinsås, Kristin Nordstrøm, Frid Ese, Sidsel Kvikne, Eindride Einum, Odd Morten Mjøen og Marit Mjøen.

Les Klubbavisa her (.pdf-filer fra 2-5 Mb)

Innholdet er det meste - alt fra intervju med OL-mester Jan Egil Storholt i 1976 til veterenintervju, talentpresentasjon og fokus på breddeidrett. Selvsagt var historien viet plass under vignetten "Vi blar i gamle protokoller".

Ikke alle utgivelser er funnet, men her kan du lese mange. Er det noen som har papirutgaven av andre Klubbaviser, gi oss beskjed på post@lokken-if.no

Du kan også gi kommentarer i vår gjestebok!